Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Wedemans, landbouwster, geboren te Wessem op 18 september 1817, wonende te Grathem, overleden aldaar op 24 maart 1892, dochter van Wilhelmus Wetemans en Gertrude van de Grooteport.


Zij is getrouwd te Grathem op 9 juli 1857 met
Gerard Coelen, landbouwer, geboren te Ittervoort-Ell op 17 februari 1818, wonende te Grathem, overleden aldaar op 12 mei 1887, zoon van Francis Kolen en Maria Gertrudis Campen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Hubertina, geboren te Grathem op 12 oktober 1858, overleden aldaar op 12 juni 1859.
  • 2 : Anna Catharina, geboren te Grathem op 12 oktober 1858, overleden aldaar op 18 december 1858.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina