Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Pol, dagloonster, geboren te Amsterdam op 27 mei 1799, dochter van Anna Maria Pol.


Zij is getrouwd te Weert op 12 oktober 1824 met
Renerus Bongerts, dagloner en werkman, gedoopt te Roggel op 9 november 1794, overleden te Weert op 24 februari 1877, zoon van Pierre Bongaerts en Marie Millen.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 7 november 1818 met Cornelia Schoenmaekers, dienstmeid, gedoopt te Neer op 18 december 1792, overleden te Weert op 8 december 1821, dochter van Paulus Schoenmakers en Catharina Josepha Delrue.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina