Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Renier Hermans, landbouwer, geboren te Kessenich (B) rond 1765, overleden te Baexem op 13 september 1831, zoon van Jacobus Hermans en Maria Sniekers.


Hij is getrouwd te Kessenich op 21 april 1793 voor de kerk met
Elisabeth Joosten, geboren te Kessenich rond 1772, overleden te Heel en Panheel op 2 februari 1829.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, landbouwersknecht, dagloner en landbouwer, geboren te Kessenich op 20 december 1801, wonende te Kessel, overleden aldaar op 23 september 1875.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 26 april 1830 met Joanna Vissers, dienstmeid, geboren te Pol en Panheel rond 1804, wonende te Kessel, overleden aldaar op 24 september 1861, dochter van Joannes Vissers en Mechtildis Ex.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina