Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Mathias Vleeshouwers, herbergier en kleermaker, geboren te Ittervoort-Ell op 20 oktober 1819, overleden te Hunsel op 6 oktober 1909, zoon van Pieter Jan Vleeshouwers en Gertrudis Bosmans.


Hij is getrouwd te Hunsel op 29 september 1847 met
Joanna Elisabeth Geelen, geboren te Hunsel op 30 maart 1827, overleden aldaar op 28 februari 1862, dochter van Jan Mathijs Geelen en Anna Maria Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Gertrudis, geboren te Hunsel op 11 september 1853, overleden aldaar op 8 oktober 1854.
  • 4 : Henricus Hubertus, geboren te Hunsel op 6 september 1855, overleden aldaar op 3 mei 1886.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina