Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie Catherine Vleeshouwers, blekersdienstbode, geboren te Ittervoort-Ell op 14 januari 1817, overleden te Heemstede op 28 juli 1877, dochter van Pieter Jan Vleeshouwers en Gertrudis Bosmans.


Zij is getrouwd te Heemstede op 30 november 1842 (1) met
Jan Jansen, schildersknecht, geboren te Heemstede op 12 januari 1819, overleden te Bloemendaal op 4 mei 1850, zoon van Jan Jansen en Maria Agran.

Zij is getrouwd te Heemstede op 11 maart 1857 (2) met
Dirk Koeleveld, schoenmaker, geboren te Spaarnwoude op 26 september 1821, overleden te Heemstede op 10 juni 1868, zoon van Niesje Koeleveld.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina