Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Simon Verstappen, landbouwer, geboren te Heythuysen rond 1754, overleden te Nederweert op 10 maart 1832, zoon van Hendrik Verstappen en Ida Berben.


Hij was gehuwd met
Joanna Craenen, geboren te Hunsel rond 1752, overleden te Nederweert op 14 mei 1830, dochter van Laurentius Craenen en Joanna Eijkheuvels.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrik, geboren te Grathem rond 1789, overleden te Nederweert op 30 december 1854.
  • 3 : Mathias, landbouwer, geboren te Grathem op 9 december 1791, overleden te Nederweert op 11 oktober 1861.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 25 mei 1832 met Marie Gertrude van Lier, landbouwster, geboren te Nederweert op 6 maart 1802, overleden aldaar op 21 december 1849, dochter van Petrus van Lier en Catharina Nijs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina