Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Aldegonda Verstappen.


Zij was gehuwd met
Henri Hendrikx, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean, landbouwersknecht, geboren te Nederweert op 16 november 1781, overleden te Heythuysen op 14 oktober 1843.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 30 april 1810 met Joanna Catarina Letiens, landbouwster, geboren te Roggel, gedoopt aldaar op 30 november 1791, overleden te Heythuysen op 29 augustus 1850, dochter van Wilhelmus Leijkens en Anna van Ell.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina