Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Loijen, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 23 januari 1831, wonende te Hunsel, overleden te Grathem op 5 december 1911, dochter van Joannes Mathias Loyen en Sophia Aletten.


Zij is getrouwd te Hunsel op 17 april 1868 met
Peter Jonannes van den Eertweg, geboren te Hunsel-Ell op 30 oktober 1836, wonende te Hunsel, overleden te Grathem op 12 november 1915, zoon van Pierre Joseph van den Eertwegh en Maria Helena Didderiens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph, geboren te Hunsel op 17 april 1869, overleden te Grathem op 10 juni 1895.
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 16 maart 1874.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina