Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna op 't Root, dagloonster, geboren te Heythuysen rond 1765, overleden te Grathem op 8 juni 1849, dochter van Petrus op 't Roodt en Catharina Sijben.


Zij is getrouwd te Wessem op 14 augustus 1816 met
Paulus Peters, dagloner, geboren te Weert rond 1763, overleden te Grathem op 5 april 1837, zoon van Jean Peters en Christine Vestjens.
(Hij was weduwnaar van Joanna Gubbels, overleden te Wessem op 18 maart 1810.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, dienstmeid en landbouwster, geboren te Wessem op 22 februari 1816, wonende te Grathem, overleden te Nederweert op 10 augustus 1895.
    Zij is getrouwd te Grathem op 9 april 1850 met Theodore Vestjens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Grathem op 30 oktober 1815, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 februari 1890, zoon van Pierre Vestiens en Joanna Maria Cuijpers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina