Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina Steuten, gedoopt te Heythuysen op 18 mei 1768, overleden aldaar op 31 oktober 1829, dochter van Henricus Steuten en Elisabeth van Laer.


Zij was gehuwd met
Joseph Coopmans, landbouwersknecht, geboren te Nunhem rond 1766, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 21 augustus 1830, zoon van Arnoldus Coopmans en Maria van de Berk.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 21 april 1807 met Petronilla van Raetingen, landbouwster, geboren te Baexem op 19 april 1779, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 30 januari 1815, dochter van Wilhelmus van Raetingen en Marie Bongaers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina