Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margaretha Janssens.


Zij was gehuwd met
Peter Peters, dagloner en landbouwer, geboren te Wessem op 19 september 1757, wonende aldaar en te Grathem, overleden aldaar op 20 april 1838, zoon van Jean Peters en Christine Vestjens.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 10 februari 1812 met Joanna op 't Roodt, dienstmeid, gedoopt te Heythuysen op 6 november 1775, wonende te Wessem en te Grathem, overleden aldaar op 31 oktober 1842, dochter van Petrus op 't Roodt en Catharina Sijben.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joanna Maria, dienstmeid, geboren te Grathem op 26 juni 1796, overleden te Heythuysen op 7 februari 1851.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 8 juli 1834 met Joannes Vissers, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 25 februari 1790, overleden aldaar op 15 december 1855, zoon van Franciscus Vissers en Joanna Corsten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina