Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Koninkx.


Hij is getrouwd te Grathem op 31 maart 1788 voor de kerk met
Margaretha Krekeleberg, geboren te Maasbracht rond 1757, overleden te Grathem op 4 januari 1813, dochter van Gerard Krekeleberg en Elisabeth Thunissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Aldegonda, dagloonster, geboren te Grathem rond 1789, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 november 1854.
    Zij is getrouwd te Grathem op 17 juli 1815 met Mathijs van Goor, boerenknecht, geboren te Nederweert rond 1777, wonende te Grathem, overleden aldaar op 14 maart 1851, zoon van Francois van Goor en Jeanette Houter.
  • 2 : Jean, geboren te Grathem rond 1793, overleden aldaar op 5 januari 1809.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina