Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jeanne Hendrix, geboren te Heythuysen op 8 mei 1808, overleden aldaar op 13 januari 1842, dochter van Martinus Hendrickx en Anna Maria Vaessen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 15 juli 1841 met
Martin Knapen, linnenwever, geboren te Nederweert op 27 december 1813, overleden te Heythuysen op 11 maart 1900, zoon van Willem Knapen en Joanna Maria Veugen.
(Hij is later getrouwd te Nederweert op 9 september 1842 met Marie Elisabeth Venner, dienstmeid, geboren te Nederweert op 12 januari 1818, overleden te Heythuysen op 27 december 1890, dochter van Engel Jacques Venner en Maria Cuijpers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martinus Hubertus, geboren te Heythuysen op 23 december 1841, overleden aldaar op 30 januari 1902.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina