Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Francis Theodorus Meuwissen, geboren te Nieuwstadt rond 1761, overleden te Heythuysen op 21 december 1853, zoon van Peter Meuwissen en Maria van Houtem.


Hij was gehuwd met
Johanna Maria van Lier, geboren te 's-Hertogenbosch rond 1778, overleden te Heythuysen op 7 oktober 1868, dochter van Hendrik van Lier en Anna Catharina van Balkom.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hendrika, geboren te Beverwijk rond 1804, overleden te Heythuysen op 10 maart 1880.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina