Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie Aldegonde Hubertine Verschueren, geboren te Heythuysen op 19 april 1815, overleden te Weert op 22 oktober 1890, dochter van Petrus Verschuuren en Maria Josepha Coolen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 6 november 1839 met
Theodorus Hermans, koopman, geboren te Kessenich (B) op 17 juli 1810, overleden te Weert op 14 december 1867, zoon van Renier Hermans en Elisabeth Joosten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina