Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Deckers, dienstmeid, geboren te Hunsel op 3 april 1802, overleden aldaar op 20 oktober 1875, dochter van Jacobus Deckers en Catharina van de Port.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 19 juli 1862 met
Wilhelmus Baeten, metselaar, geboren te Weert op 25 maart 1807, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 5 februari 1874, zoon van Jan Baeten en Elisabeth Geelen.
(Hij is eerder getrouwd te Weert op 24 januari 1831 met Petronille Vermeulen, geboren te Nederweert op 14 december 1807, overleden te Heythuysen op 25 januari 1859, dochter van Joannes Vermeulen en Cornelia van Ratingen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina