Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathijs August Bender, marechaussee, geboren te Nijmegen op 21 juli 1845, zoon van Jan Bender en Catharina Frenzen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 14 mei 1873 met
Maria Hubertina Kessels, naaister, geboren te Heythuysen op 13 september 1841, dochter van Jean Godefroi Kessels en Anne Marie Kuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisa Catharina Maria, geboren te Heythuysen op 8 mei 1874, overleden te Alkmaar op 20 maart 1943.
    Zij is getrouwd te Alkmaar op 10 september 1902 met Franciscus Maria Witte, bierbrouwer, geboren te Hoorn op 8 oktober 1874, overleden te Alkmaar op 21 maart 1951, zoon van Johannes Casparus Witte en Cornelia Wahlen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina