Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Bonten, geboren te Weert op 20 november 1821, overleden te Heythuysen op 16 april 1900, dochter van Jacobus Bonten en Joanna Maria Hendrix.


Zij is getrouwd te Hunsel op 4 juli 1844 (1) met
Etien Verkennis, landbouwer, geboren te Nederweert op 15 april 1808, overleden aldaar op 20 april 1873, zoon van Albertus Verkennis en Elisabeth op Heij.

Zij is getrouwd te Heythuysen op 4 september 1874 (2) met
Cornelius Wilms, landbouwer, geboren te Helden op 30 maart 1820, overleden te Heythuysen op 10 juni 1893, zoon van Johannes Wilms en Hendrina Wilmsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina