Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Franciscus Cillekens, landbouwer en smid, geboren te Heythuysen op 29 maart 1845, overleden te Nijmegen op 29 oktober 1893, zoon van Hendrikus Cillekens en Maria Elisabeth Knippenberg.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 23 augustus 1869 met
Christina Maria Anna van der Maesen, geboren te Nederweert op 2 april 1833, overleden te Heythuysen op 5 november 1887, dochter van Laurens Simon Valentinus van der Maesen en Dorothea Scheijven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, geboren te Heythuysen op 9 juli 1875, overleden aldaar op 13 februari 1889.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina