Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Nicolaes Cillekens, winkelier, geboren te Heythuysen op 2 juni 1837, overleden te Roermond op 27 juli 1925, zoon van Hendrikus Cillekens en Maria Elisabeth Knippenberg.


Hij is getrouwd te Roermond op 20 januari 1874 met
Anna Maria Hubertina Dreessens, winkelierster, geboren te Roermond op 16 maart 1842, dochter van Balthasar Hendrik Dreessens en Johanna Hubertina Breuer.
(Zij was weduwe van Baptist Constantius Campioni.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina