Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Teunisschen, landbouwster, geboren te Nederweert op 28 juni 1826, overleden te Heythuysen op 25 mei 1860, dochter van Cornelis Teunissen en Elisabeth Koumans.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 30 april 1859 met
Hendrik Herman Hermans, hoefsmid, geboren te Heythuysen op 30 mei 1823, overleden aldaar op 12 april 1903, zoon van Theodorus Hermans en Maria Gertrudis Knaapen.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 8 september 1875 met Joanna Catharina Verstappen, dienstmeid, geboren te Nederweert op 19 mei 1837, overleden te Heythuysen op 7 april 1892, dochter van Mathias Verstappen en Marie Gertrude van Lier.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelis, geboren te Heythuysen op 7 februari 1860, overleden te Ammerzoden op 13 juni 1905.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina