Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Jacobs, dienstmeid, geboren te Helden op 1 juni 1835, overleden te Heythuysen op 29 december 1883, dochter van Cornelis Jacobs en Joanna Dorothea Peeters.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 11 februari 1874 met
Gerardus van Leuven, koopman en akkerbouwer, geboren te Weert op 17 november 1843, overleden te Heythuysen op 27 maart 1918, zoon van Josephus van Leuven en Maria Klara Janssen.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 26 oktober 1870 met Petronella Bongers, dienstmeid, geboren te Roggel op 4 juni 1849, overleden te Heythuysen op 21 november 1873, dochter van Christianus Bongers en Marie Gertrude Geradts.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina