Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus Ketelaers, schoenmaker, geboren te Heythuysen op 2 februari 1878, zoon van Conrardus Ketelaers en Wilhelmina Bollen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 30 augustus 1907 met
Maria Elisabeth Bonten, geboren te Hunsel op 28 mei 1875, dochter van Hubertus Bonten en Maria Gertrudis Berben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Hubertus, secretaris pachtbureau, geboren te Heythuysen op 1 januari 1909, overleden op 29 januari 1970, begraven te Roermond.
    Hij is getrouwd te Maastricht op 9 juni 1941 met Christina Helena Mechtildis Joosten, geboren te Kessel op 22 maart 1912, overleden op 23 december 2003, begraven te Roermond, dochter van Jan Mathijs Joosten en Elisabeth Mechtildis Pennings.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina