Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Michiel Nies.


Hij was gehuwd met
Maria Elisabeth Langers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Hubertina, dienstmeid, geboren te Weert op 25 januari 1853, wonende te Nederweert, overleden te Baexem op 1 maart 1917.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 7 april 1877 met Mathijs Nieskens, landbouwer, geboren te Nederweert op 26 juni 1848, wonende aldaar, overleden te Baexem op 16 februari 1919, zoon van Jean Nieskens en Anne Catherine Berben.
  • 2 : Antonet, geboren te Weert rond 1861, overleden te Nederweert op 9 april 1907.
    Zij was gehuwd met Petrus Joannes Cuppens, landbouwer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina