Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacques Gubbels, dagloner, geboren te Nederweert op 26 december 1812, overleden te Heythuysen op 12 maart 1870, zoon van Mathias Gubbels en Maria Elisabeth Eijmaels.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 29 april 1865 met
Cornelia Hendrix, dienstmeid, geboren te Roggel op 19 april 1823, overleden te Heythuysen op 26 juli 1909, dochter van Andreas Hendrix en Maria Elisabeth Vossen.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 20 april 1846 met Jean Deckers, dagloner, geboren te Heythuysen op 14 maart 1819, overleden aldaar op 27 juli 1863, zoon van Petrus Deckers en Joanna Vossen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina