Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Coenrard Verkinnis, landbouwer, geboren te Heythuysen op 2 juni 1803, overleden aldaar op 3 april 1882, zoon van Godefridus Verkennis en Othilia op 't Roodt.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 29 juli 1857 met
Catharina Deckers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Leveroij op 1 oktober 1806, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 22 mei 1864, dochter van Mathijs Deckers en Elisabeth Nijs.
(Zij is eerder getrouwd te Roggel op 13 april 1831 met Pierre op Veld, akkerknecht, geboren te Heythuysen op 2 februari 1803, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 januari 1833, zoon van Laurens Opveld en Catharina Deckers. Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 6 mei 1835 met haar zwager Jean Godefroij Verkennis, landbouwer, geboren te Heythuysen op 28 oktober 1804, overleden aldaar op 3 februari 1856, zoon van Godefridus Verkennis en Othilia op 't Roodt.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina