Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathis Niessen, seinhuiswachter en landbouwer, geboren te Heythuysen op 22 april 1854, overleden te Blerick op 8 april 1921, zoon van Jacobus Nijssen en Petronilla Reijnders.


Hij is getrouwd te Maasbree op 5 januari 1880 (1) met
Louisa Karis, dienstmeid, geboren te Helden op 5 juni 1857, overleden te Blerick op 15 oktober 1891, dochter van Theodoor Karis en Jeanne Verhaegh.

Hij is getrouwd te Maasbree op 22 april 1892 (2) met
Maria Catharina Joosten, geboren te Helden op 6 februari 1859, overleden te Blerick op 20 maart 1926, dochter van Johannes Joosten en Petronella van Wijngaerden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Louisa Petronella, geboren te Blerick rond 1893.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 19 april 1917 met Gerardus Hubertus Dentener, rangeerder, geboren te Weert rond 1893, zoon van Petrus Hubertus Dentener en Joanna Maria Coumans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina