Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Vossen, dagloner, geboren te Beegden op 19 januari 1810, zoon van Petrus Vossen en Maria Klerckx.


Hij is getrouwd te Beegden op 24 april 1841 met
Helena Leeters, landbouwster, geboren te Beegden op 23 september 1815, dochter van Henricus Leeters en Anna Maria Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrina Hubertina, dienstmeid, geboren te Beegden op 18 juli 1846, overleden te Thorn op 22 juni 1919.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 15 april 1872 met Jacob Antoon Hubertus Nuchelmans, leidekker, geboren te Thorn op 5 april 1845, overleden aldaar op 18 december 1880, zoon van Hendrik Jan Nuchelmans en Helena Schreurs.
  • 3 : Peter Frans, arbeider en landbouwer, geboren te Beegden op 4 oktober 1849.
    Hij is getrouwd te Beegden op 17 maart 1881 met Judith Francisca Schreurs, geboren te Beegden op 6 oktober 1867, dochter van Peter Frans Hubert Schreurs en Anna Maria op 't Broek.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina