Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lambert Knippenberg.


Hij was gehuwd met
Jeanne van Dael.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sibylla, dienstmeid, gedoopt te Haelen op 26 mei 1785, overleden te Grathem op 4 februari 1848.
    Zij is getrouwd te Beegden op 30 april 1816 met Antonius Schreurs, timmerman, gedoopt te Beegden op 24 december 1774, overleden aldaar op 6 augustus 1827, zoon van Lambertus Schreurs en Henrina Jeuken.
    (Hij is eerder getrouwd te Beegden op 9 november 1800 met Catharina Hoex, gedoopt te Beegden op 30 mei 1779, overleden aldaar op 12 oktober 1815, dochter van Mathias Hoex en Joanna Delissen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina