Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Barbara Thissen.


Zij was gehuwd met
Henricus Knippenberg.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria, gedoopt te Beegden op 2 september 1771, overleden aldaar op 14 mei 1843.
    Zij is getrouwd te Beegden op 24 februari 1798 met Godefridus Schreurs, smid, gedoopt te Beegden op 11 maart 1765, overleden aldaar op 2 februari 1844, zoon van Gerardus Schreurs en Margareta Weerens.
  • 3 : Anne Elisabeth, geboren te Beegden op 14 november 1776.
    Zij is getrouwd te Beegden op 24 april 1803 met Chretien Adams, knecht en landbouwer, geboren te Heel (Pol en Panheel) op 25 juli 1775, zoon van Theodore Adams en Petronelle Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina