Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lambertus Loijen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 22 augustus 1763, overleden aldaar op 16 juli 1854, zoon van Andreas Loijen en Marguerite Thuijls.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Margarita Vijvekens, geboren te Heythuysen rond 1757, overleden aldaar op 6 april 1839, dochter van Jan Vivekens en Angelina Kessels.

Hij is getrouwd te Heythuysen op 11 september 1840 (2) met
Catharina Berden, landbouwster, geboren te Blerick op 13 mei 1791, overleden te Heythuysen op 15 januari 1863, dochter van Laurentius Berden en Theodora Ghelen.
(Zij is eerder getrouwd te Maasbree op 18 oktober 1814 met Theodorus Geenen, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 2 juni 1787, wonende aldaar, overleden te Roermond op 6 mei 1837, zoon van Bernardus Geenen en Maria Clara Hilkens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina