Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Michaël van den Berkmortel, landbouwer, geboren te Deurne en Liessel op 14 mei 1904, overleden te Amsterdam op 7 juli 1958, begraven te Deurne, zoon van Petrus van den Berkmortel en Petronella Scheijven.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 22 april 1927 met
Josephina Maria Hubertina Pouls, geboren te Heythuysen op 30 april 1906, dochter van Leonardus Hubertus Pouls en Maria Petronella Heeskens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina