Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus van den Berkmortel, landbouwer, geboren te Deurne op 10 augustus 1864, wonende te Deurne en Liessel, overleden te Deurne op 24 juli 1929, zoon van Henricus van den Berkmortel en Emilia Hinsen.


Hij is getrouwd te Deurne en Liessel op 18 mei 1895 met
Petronella Scheijven, landbouwster, geboren te Meijel op 4 september 1872, wonende te Deurne en Liessel, dochter van Theodoor Scheijven en Helena Bollen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena, dienstbode, geboren te Deurne op 23 mei 1900, wonende te Neer op Kinkhoven, te Neer op Brumhold en te Kerkrade, overleden aldaar op 27 maart 1953.
    Zij is getrouwd te Helden op 28 april 1924 met Hermanus Hubertus Cauven, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 1 maart 1894, wonende te Kerkrade en te Roggel, overleden te Kerkrade op 9 mei 1955, zoon van Mathis Cauven en Catharina Hendriks.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina