Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mattis Giebels, dagloner, geboren te Horn op 22 augustus 1836, overleden aldaar op 17 oktober 1906, zoon van Lambert Gijbels en Catharinne van Geneegen.


Hij is getrouwd te Swalmen op 6 april 1872 met
Anna Catharina Hubertina op 't Roodt, geboren te Swalmen op 18 november 1842, overleden te Horn op 27 oktober 1926, dochter van Henrij op 't Roodt en Ida Ludovica Cartigny.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Alexander, kleermaker, geboren te Horn op 22 oktober 1881, overleden te Linne op 21 februari 1953.
    Hij is getrouwd te Maasbracht op 4 oktober 1906 met Maria Helena Smeets, geboren te Maasbracht rond 1881, dochter van Renier Smeets en Margaretha Hubertina Bell.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina