Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Geenen, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel op 24 februari 1859, overleden te Horn op 22 januari 1940, dochter van Peter Geenen en Anna Maria Schreurs.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 30 april 1886 met
Wilhelmus Hubertus Lemmens, timmerman en postbode, geboren te Heel en Panheel op 17 november 1860, wonende te Horn, overleden aldaar op 14 maart 1947, zoon van Arnold Hubertus Lemmens en Maria Catharina Schram.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Horn op 8 oktober 1893.
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Horn op 3 november 1894.
  • 5 : Maria Catharina, naaister, geboren te Horn op 2 mei 1896.
    Zij is getrouwd te 's-Hertogenbosch op 28 juli 1921 met Karel Hendrik van Antwerpen, sergeant, geboren te Dordrecht op 10 oktober 1896, zoon van Hendrik van Antwerpen en Everdina Wilhelmina Bolte.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina