Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Helena Trouwen, geboren te Nederweert op 9 maart 1828, overleden te Horn op 29 september 1905, dochter van Henri Pierre Adrien Trouwen en Jeanne Marie Horix.


Zij is getrouwd te Nederweert op 28 april 1862 met
Michel Vermeulen, landbouwer, geboren te Horn op 15 december 1823, overleden aldaar op 17 februari 1890, zoon van Mathieu Vermeulen en Petronille Hendrikx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Petronella, geboren te Buggenum op 7 november 1865, overleden aldaar op 7 november 1865.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina