Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Margaretha Alers, dienstmeid, geboren te Horn op 18 juni 1883, overleden te Beegden op 31 maart 1955, dochter van Joannes Alers en Anna Christina Beulen.


Zij is getrouwd te Beegden op 24 april 1908 met
Laurens Hubert Hoogmans, landbouwer, geboren te Beegden op 5 november 1882, overleden te Roermond op 15 mei 1963, zoon van Joannes Hubertus Hoogmans en Francisca Linssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina