Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Hubert Theeven, losarbeider en opperman, geboren te Horn op 23 oktober 1895, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 februari 1953, zoon van Jan Hubert Theeven en Hendrina Hubertina Claessen.


Hij is getrouwd te Horn op 15 november 1935 met
Sophia Cornelia Ramaekers, geboren te Linne op 28 oktober 1914, wonende te Horn, overleden aldaar op 29 november 1995, dochter van Johannes Hubertus Ramaekers en Maria Saas.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre Hubertus Maria, geboren te Horn rond 1939, overleden te Roermond op 24 maart 1941.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina