Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willemina Dekkers, geboren te Heythuysen op 7 april 1865, overleden aldaar op 24 oktober 1937, begraven te Leveroy, dochter van Hendrik Deckers en Anna Catharina Crijns.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 14 april 1899 met
Wilhelmus Hubertus Sillekens, landbouwer, geboren te Heythuysen op 1 maart 1868, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 maart 1955, begraven te Leveroy, zoon van Jean Theodor Sillekens en Joanna Maria Aletten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, geboren te Heythuysen op 21 augustus 1900, overleden te Leveroij op 1 april 1983, begraven te Leveroy.
  • 4 : Anna Maria, geboren te Heythuysen op 22 juli 1907.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina