Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hendrikus Hubertus Beckers, geboren te Maasbracht op 21 juli 1902, overleden te Heythuysen op 6 januari 1985, begraven te Leveroy, zoon van Hendrik Beckers en Barbara Hubertina Leijendeckers.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Verboeket, geboren op 9 december 1899, overleden op 24 september 1973, begraven te Leveroy.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus Joannes Emanuel, landbouwer, geboren te Montfort rond 1934, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 7 mei 1959.
  • 2 : Maria Hubertina Barbara, geboren te Heythuysen rond december 1940, overleden aldaar op 4 maart 1941.
  • 3 : Catharina Maria Helena, geboren te Heythuysen rond december 1940, overleden te Weert op 7 maart 1941.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina