Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Hubertus Sillekens, landbouwer, geboren te Heythuysen op 29 december 1862, overleden aldaar op 5 oktober 1918, begraven aldaar, zoon van Goswin Sillekens en Margareta op Heij.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 20 juni 1891 (1) met
Maria Gertrudis Aletten, geboren te Heythuysen op 28 februari 1867, overleden aldaar op 27 december 1894, dochter van Jan Mathias Aletten en Catharina van Horne.

Hij is getrouwd te Heythuysen op 1 juli 1895 (2) met
Maria Joanna Cornelia Josephina Keulen, geboren te Weert op 31 maart 1859, overleden te Heythuysen op 24 maart 1929, begraven aldaar, dochter van Johannes Andreas Keulen en Ida Maria Elisabeth Janssens.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina