Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Hendriks, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 19 september 1896, overleden op 3 mei 1974, zoon van Paulus Hendriks en Johanna Dorothea Pijpers.


Hij is getrouwd te Helden op 16 april 1934 met
Anna Maria Rutten, geboren te Maasbree op 1 januari 1901, overleden op 17 april 1975, dochter van Andries Rutten en Petronella van Oijen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina