Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Peters, geboren te Heythuysen op 20 oktober 1860, overleden aldaar op 21 augustus 1895, dochter van Peter Peeters en Anna Elisabeth Vossen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 13 mei 1887 met
Petrus Joannes Gubbels, landbouwer, geboren te Nederweert op 29 december 1855, zoon van Leonardus Hubertus Gubbels en Maria Geertrudis Piels.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Elisabeth, geboren te Heythuysen op 3 september 1890, overleden te Haelen op 28 december 1901.
  • 3 : Peter Godefridus, geboren te Heythuysen op 3 augustus 1893, overleden aldaar op 13 februari 1894.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina