Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Petronella Schreurs, geboren te Baexem op 24 september 1886, overleden te Deurne op 1 augustus 1958, dochter van Peter Schreurs en Maria Helena Spee.


Zij is getrouwd te Meijel op 15 januari 1917 met
Peter Joannes Gorissen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 25 oktober 1880, overleden te Meijel op 10 februari 1948, zoon van Peter Joannes Gorissen en Anna Maria Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan, geboren te Meijel, overleden aldaar op 12 februari 1931.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina