Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth van den Kerkhof, geboren te Heythuysen op 21 december 1842, overleden aldaar op 8 februari 1926, dochter van Godfroi van den Kerkhof en Jeanne Marie Evers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 8 april 1864 met
Jan Mathijs Stappers, linnenwever, geboren te Nederweert op 9 oktober 1834, overleden te Heythuysen op 8 december 1915, zoon van Lambert Stappers en Maria Joanna Berkers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Anna, geboren te Heythuysen op 16 januari 1865, overleden aldaar op 22 januari 1865.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina