Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margaretha Romen, geboren te Heythuysen op 15 november 1867, overleden te Roermond op 22 augustus 1898, dochter van Leonardus Romen en Johanna Nijskens.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 19 april 1890 met
Cornelius Hubertus Verhaegen, dienstknecht, geboren te Baexem op 20 november 1859, overleden te Roermond op 2 februari 1900, zoon van Guillaume Verhaegen en Helena Loven.
(Hij is later getrouwd te Roermond op 7 november 1899 met Ida van Oeteren, wasvrouw, geboren te Haelen op 2 februari 1859, overleden te Sint Odiliënberg op 24 april 1921, dochter van Marcus van Oeteren en Gertrudis van Horck. (Zij is later getrouwd te Roermond op 14 februari 1901 met Gerard Johann Backus, landbouwer, geboren te Waldfeucht (D) rond 1853, zoon van Wilhelm Backus en Maria Anna Wolters. (Hij was weduwnaar van Barbara Janssen.)))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, geboren te Haelen op 1 februari 1891.
  • 2 : Joanna Petronella, geboren te Haelen op 1 januari 1893, overleden te Roermond op 5 maart 1911.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina