Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Carolus Ferdinandus Gielen, geboren te Maaseik (B), gedoopt op 12 mei 1797, overleden te Heythuysen op 8 juni 1868, zoon van Gerardus Gielen en Cornelia Grim.


Hij is getrouwd te Urmond op 25 juni 1827 met
Gertrudis Elisabeth Maria Josephina Berben, geboren te Born op 4 juni 1805, overleden te Heythuysen op 12 mei 1844, dochter van Nicolaas Berben en Geertrud Elisabeth Höben.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Ludovicus Henricus Hubertus, leerlooier en grondeigenaar, geboren te Heythuysen op 23 januari 1835, overleden te Maaseik op 11 januari 1890.
    Hij is getrouwd te Maaseik op 3 februari 1869 met Anna Sibilla Hubertina Smeets, rentenierse, geboren te Maaseik op 5 juli 1829, overleden aldaar op 20 januari 1888, dochter van Jan Mathias Smeets en Maria Francisca Wilhelmina Steijvers.
    (Zij was weduwe van Johannes Franciscus Ferdinandus Gielen, overleden te Maaseik op 3 december 1857.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina