Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pieter Jan Vossen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 24 juni 1855, overleden aldaar op 19 oktober 1950, zoon van Laurent Vossen en Jeanne Corneillie Vossen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 22 april 1895 met
Johanna Deckers, geboren te Heythuysen op 2 mei 1863, overleden aldaar op 21 december 1944, dochter van Hendrik Deckers en Anna Catharina Crijns.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes Hubertus, geboren te Heythuysen op 12 juli 1897, overleden op 4 april 1992, begraven te Heythuysen.
  • 4 : Anna Catharina, geboren te Heythuysen op 21 februari 1900, overleden te Horn op 22 januari 1998, begraven te Heythuysen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina