Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Loven, geboren te Grathem op 19 augustus 1893, overleden te Heythuysen op 18 april 1976, begraven te Oler, zoon van Joannes Loven en Maria Elisabeth Campen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 16 april 1926 met
Anna Maria Catharina Moonen, geboren te Grathem op 25 juni 1893, wonende aldaar, overleden te Roermond op 18 september 1954, begraven te Oler, dochter van Hendrikus Hubertus Moonen en Mechtildis Hubertina Heuten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Jacobus Hubertus, geboren te Grathem in januari 1938, overleden aldaar op 6 juni 1938.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina