Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Ronckers, geboren te Baexem op 25 juni 1909, overleden te Deurne op 3 december 1965, dochter van Peter Hubertus Ronckers en Angelina Cramers.


Zij is getrouwd te Maasniel op 3 oktober 1938 met
Antonius Nicolaas Theodorus Voets, adjudant Rijkspolite, geboren te Horst-America op 12 november 1911, overleden te Deurne op 30 januari 1980, zoon van Marinus Voets en Martha Hoogendorp.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina