Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Johannes Driessen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Grathem op 28 augustus 1876, zoon van Jan Mathijs Driessen en Johanna Camp.


Hij is getrouwd te Hunsel op 28 april 1911 met
Anna Maria Catharina Koolen, geboren te Hunsel op 30 april 1878, overleden te Weert (Z) op 12 januari 1965, begraven te Ell, dochter van Hendrikus Hubertus Koolen en Maria Gertrudis Derckx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina