Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus Kehrens, landbouwer en kippenhouder, geboren te Stevensweert op 28 juli 1885, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 2 augustus 1980, begraven te Heythuysen op 6 augustus 1980, zoon van Franciscus Theodorus Kehrens en Maria Catharina Odilia Cuijpers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 5 november 1920 (1) met
Maria Catharina Gertrudis Ketelaers, geboren te Heythuysen op 3 maart 1885, wonende aldaar, overleden te Roermond op 9 april 1935, dochter van Leonardus Ketelaers en Elisabeth Hubertina Tobben.

Hij is getrouwd te Heythuysen op 15 juli 1938 (2) met
Maria Gerarda Spoormakers, geboren te Maasbree op 15 september 1900, overleden op 5 mei 1957, begraven te Heythuysen, dochter van Peter Joannes Spoormakers en Maria Catharina Hubertina Janissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina